Hallin säännöt

Hyvä asiakkaamme,

Tervetuloa Peakfin Areenalle!

Yritämme tehdä parhaamme viihtyäksesi areenalla ja pitääksemme olosuhteet hyvässä kunnossa. Kenttää huolletaan säännöllisesti ja pukuhuone- sekä muut tilat pidetään siisteinä.

Pitääksemme areenan pitkään hyvässä kunnossa ja luodaksemme asiakkaillemme viihtyisät ja turvalliset olosuhteet pyydämme noudattamaan seuraavia sääntöjä:

 1. Harjoittelu hallissa on sallittua vain varatuilla vuoroilla. Varaukset tulee tehdä sähköpostitse areenan sivuilta löytyviin yhteystietoihin.Ajantasainen varauskalenteri löytyy sivuilta  https://peakfin.fi/booking
 2. Lämmittelyyn on varattu aikaa 30 minuuttia ennen ja jälkeen oman vuoron. Lämmittelyalueet ovat hallin päädyissä.
 3. Pukuhuonetilat ovat yleisessä käytössä ja niitäei saa lukita, ellei niitä ole erikseen etukäteen varattu
 4. Rakennuksen toinen kerros on yksityisessä toimistokäytössä eli sinne eikä sen parvekkeelle ole pääsyä kuin erikseen sovituissa tilanteissa
 5. Areenan kaikissa tiloissa on roska-astioita. Pyydämme ystävällisesti laittamaan kaikki roskat niihin. Harjoitus-/pelivuoron päättyessä pyydämme vielä tarkistamaan, että kentälle, kentän reunoille, lattioille eikä pukukoppeihin ole jäänyt roskia, vaan roskat on toimitettu niille kuuluviin astioihin.
 6. Alkoholin sekä kaikenlaisen ruoan ja juomien vienti ja nauttiminen on ehdottomasti kielletty hallin puolella poislukien vesi ja urheilujuomat.
 7. Purukumi, tupakointi ja nuuskan käyttö on ehdottomasti kielletty koko hallin alueella
 8. Pyydämme välttämään harjoitusten aikana maalien edustojen tarpeetonta käyttöä. Niillä alueilla kentän kuluminen on muutenkin suurinta.
 9. Maalit tulee siirtää harjoitusten jälkeen kentän sivustoille. Hätäpoistumistiet tulee jättää vapaiksi kaikenlaisista esteistä.. Keskinäinen kunnioitus toisten harjoitusvuoroihin ylläpitää hallin sujuvaa käyttöä.
 10. Halliin kulku ja poistuminen tapahtuu vain pyöröoven kautta kaikissa muissa kuin hätätilanteissa. Hätäuloskäynnin ovea ei saa avata missään muissa kuin hätätapauksissa. Huomatkaa, että tällöin paine aiheuttaa oven aukeamisen todella voimakkaasti ja nopeasti.
 11. Paineilmapuhaltimiin ei saa heittää mitään esineitä. Pienetkin esineet saattavat vaurioittaa koneita.
 12. Löytötavaroita voi tiedustella areenan henkilökunnalta
 13. Mikäli sinulla on kysyttävää, on areenan henkilökunta käytettävissäsi seuraavasti:
  Booking Manager, varaukset +358 50 685 64
  Taraskina Galina tai Taraskin Aleksei, yleiiei siisteys, oviei avaukset ja pieiet korjaukset 0503732101
 14. Hätätilanteissa soita 112
 15. Huomatkaa, että kiinteistössä on tallentavat turvakamerat
 16. Tilaaja/vuoron varaaja on vastuussa hallille aiheutetuista vahingoista, jos ne ovat osoitettavissa syntyneeksi vuoron käyttäjän toimista

Toivomme, että Peakfin Areenan käyttö on miellyttävää ja sujuvaa ja että yhdessä voimme pitää hallin hyvässä toimintakunnossa.

Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen!