FC Legirus Inter edustus aloittaa 9. tammikuuta harjoituksensa ja joukkueen muodostaminen jatkuu.

31 tammikuun, 2015 3:00

FC Legirus Inter edustus aloittaa 9. tammikuuta harjoituksensa ja joukkueen muodostaminen jatkuu. Nyt kasassa on jo yli kymmenen sopimusta ja lisää tehdään tammikuun aikana. Joukkueen kasaaminen on edennyt suunnitelmien mukaan ja valmennusryhmä on innoissaan tulevan kauden koitoksista.

FC Legirus Inter edustus joukkueessa kansainvälisyys huokuu seuran filosofian mukaan. Mukava on ollut saada suomalaisia lupaavia nuoria pelaajia, joista osalla jo maaottelukokemustakin.

Tulevia otteluita Legirus Arenalla:
La 10.1. 12.30 FC Legirus inter vs Pule ( harjoitusottelu)
Su 17.1. 12.00 FC Legirus inter vs FC Espoo edustus ( harjoitusottelu)
Su 25.1. 16.00 FC Legirus Inter vs Hyps ( Suomen Cup)

FC Legirus Inter 00 osallistui Turussa lauantaina 20.12.2014 järjestettyyn Javenture P00-kilpajoukkueiden turnaukseen. Muut turnaukseen osallistuneet joukkueet olivat TPS, Ilves, FC Espoo ja PKKU. Matkaan lähdettiin bussilla Korson Nesteeltä kello 09:00. Menomatkalla pidettiin lyhyt huoltotauko ja syötiin välipalaa.
Ensimmäinen ottelu TPS:aa vastaan alkoi kello 12:20. Tasainen ottelu päättyi lopulta tulokseen 0-0. Toinen ottelu paikallisvastustajaamme PKKU:ta vastaan päättyi FC Legirus Interin 0-1 voittoon. Seuraavaksi vuorossa olikin lounasruokailu ja tauko.
Kolmannessa ottelussa FC Espoo onnistui paremmin maalinteossa ja vei voiton 1-2.
Neljäs ottelu Ilves – FC Legirus Inter oli loppuun asti FC Legirus Interin hallintaa. Johtoasemassa 1-0 mentiin yliajalle. Päätösvihellystä ja ottelun voittoa odotettiin niin innokkaasti, että Ilveksen viimeistä hyökkäystä puolustettiin näennäisesti ja löysästi. Niinpä Ilves tekikin ansaitun tasoitusmaalin ja ottelu päättyi lopulta 1-1 tulokseen.
Kotimatkalla pysähdyttiin vielä syömään joukkueen yhteinen päivällinen. Takaisin Korsossa oltiin kello 22:00 jälkeen.
Turnaus palveli tarkoitustaan. Kaikki pelaajat saivat peliaikaa ja uusia pelaajia päästiin testaamaan eri pelipaikoille.

Ottelutulokset:

FC Legirus Inter – TPS: 0-0
FC Espoo – Ilves: 1-0
PKKU – FC Legirus Inter: 0-1
TPS – FC Espoo: 1-1
Ilves – PKKU: 2-3
FC Legirus Inter – FC Espoo: 1-2
PKKU – TPS: 1-0
Ilves – FC Legirus Inter: 1-1
FC Espoo – PKKU: 3-0
TPS – Ilves: 4-2