KONSULTOINTI

Me suomalaiset rakastamme urheilua. Tämän päivän vaatimukset urheilulle ja liikunnalle  on ensiarvoisen tärkeät.

Nykyaikaiset ja hyväkuntoiset olosuhteet luovat vahvan perustan hyvinvoinnille sekä harrastamisen mielekkyydelle.

Myös muuttuvat ilmaston mukanaan tuomat ongelmat ovat uutta suunniteltaessa ja toteuttaessa liikuntapaikkoja.

Olemme olleet yhdessä kumppaniverkostomme kanssa useassa eri liikuntapaikka rakentamis projekteissa mukana ja yhdessä olemme saavuttaneet merkittäviä säästöjä sekä uusia toimintamalleja.

Saneerauskorjauksella uutta ilmettä  vanhallekin urheilualueelle

Kuntien ja kaupunkien, yksityisten että erillaisten hybridhankkeiden onkin keskityttävä lisäämään kansalaisten käyttöön monipuolisia liikkumismahdollisuuksia. Erillaisia ratkaisumalleja löytyy vanhan liikuntapaikan saneeraukseen siinä missä uusiakin liikuntapaikkoja rakennetaan. Monen vanhan liikuntapaikan vahvuudet pystytään jatko jalostamaan ja hyödyntämään uusien ratkaisujen kanssa. 

Palvelumme sisältyy tarveselvitysten laadinta, yhteydet kaupunki sekä laitevalmistajat että rakennusliikkeet, kilpailutus ja  suunnittelukohteen arkkitehti-, rakenne-, kenttä-, LVI-, sähkö-, valaistus- ja maisemasuunnitelmat yhtenä kokonaisuutena.

Tarjoamme mielellämme myös projektiaikaista konsultaatiota. Parhaan lopputuloksen saavuttaminen on saumattoman  yhteistyön tulos  tilaajan, suunnittelijan ja urakoitsijan välillä.

Ota yhteyttä projektijohtoomme:

Marko Heikka

Peakfin Oy liikuntapaikka konsultaatiot ja yhteydet

+ 358 50 68564
Marko.heikka@peakfin-arena.com