Legirus Inter FC hakee nuorekkaaseen ja sporttiseen joukkueeseensa tulevaa huippumyyjää

16 toukokuun, 2016 6:54

Myyjä

Työpaikkakuvaus

Vantaan Korsossa sijaitseva jalkapallohalli, Legirus Arena sekä jalkapalloseura Legirus Inter FC hakee nuorekkaaseen ja sporttiseen joukkueeseensa tulevaa huippumyyjää !

Legirus Arena on kaksi vuotta toiminnassa ollut ns. täysimittainen jalkapallohalli. Hallin käyttäjiin kuuluvat Vantaa Korsossa ja sen lähialueilla toimivat junioriseurat etunenässä Legirus Inter ja Korson Palloseura.

Legirus Inter FC on jalkapalloseura, jonka edustusjoukkue pelaa tällä kaudella 3. divisioonassa. Seurassa on myös juniorijoukkueita. Seurassa noudatetaan Espanjalaista valmennusmetodologia  useiden Espanjalaisten valmentajien toimesta. Edustusjoukkueen tavoitteena on nousta ensi kaudeksi 2. divisioonaan.


Sinun tehtävänä on yhdessä seuran johtoon kuuluvien kanssa markkinoida ja myydä Arenan palveluja yhteisöille sekä hankkia Arenalle ja seuralle yhteistyökumppaneita ja ylläpitää solmittuja kumppanisuhteita menestyksekkäästi. Mikäli työ dynaamisessa ja kasvuhakuisessa yrityksessä kiinnostaa laita vapaamuotoinen hakemus urheilutoimenjohtaja Ilpo Laurilalle osoitteeseen ilpo.laurila@fc-legirusinter.com.

http://legirus-arena.com/

http://www.fc-legirusinter.com

Legirus Inter FC hakee nuorekkaaseen ja sporttiseen joukkueeseensa tulevaa huippumyyjää