Peakfin Arena Covid 6.3.2021 päivitys: TOIMINTA JALKAPALLOHALLEISSA

7 maaliskuun, 2021 9:12

Peakfin Arena Covid 6.3.2021 päivitys: TOIMINTA JALKAPALLOHALLEISSA
Lapset ja nuoret voivat edelleen harjoitella jalkapallohalleissa, kun huolehditaan maksimissaan 10 henkilön harjoitusryhmistä ja tilojen asianmukaisesta rajaamisesta. Suurissa liikuntasaleissa ja muissa suurissa tiloissa voi samanaikaisesti toimia erillisiä 10 henkilön ryhmiä ilman, että ryhmien välille syntyy tosiasiallista kontaktia.

Isossa jalkapallohallissa voi olla maksimissaan 4 enintään 10 pelaajan ryhmää (mukaan lukien valmentaja), kun alueet ovat vähintään 40*30 metrin kokoiset ja erotettu toisistaan vähintään 5 metrin levyisin turva-aluein tai muulla vastaavalla tavalla. Lisäksi tulee varmistaa, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan harjoitustapahtuman aikana. Tämä koskee lapsia (vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat) sekä nuoria (vuonna 2007 syntyneet ja vanhemmat).

AMMATTIURHEILU
Ammattiurheilu jää tilapäisen tartuntatautilain muutoksen rajoitus- ja sulkutoimenpiteiden ulkopuolelle.

Olympiakomitean kanssa on linjattu, että jalkapallossa tämä tarkoittaa A-maajoukkuetoimintaa ilman yleisön läsnäoloa sekä miesten kolmea ylintä sarjatasoa ja naisten kahta ylintä sarjatasoa. Näissä sarjoissa pelaajat ovat kirjalliseen pelaajasopimukseen perustuen ammatinharjoittajia.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliitto-paivittaa-harrastustoiminnan-ohjeita